Κατερίνα Καινούργιου για Ανθή Βούλγαρη: «Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση τη δικιά μας»

Κατερίνα Καινούργιου για Ανθή Βούλγαρη: «Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση τη δικιά μας»

Ο λόγος που τελικά δεν κουμπάριασαν

Την Ανθή Βούλγαρη υποδέχθηκε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Οι δύο πρώην συνεργάτιδες αποκάλυψαν και το λόγο που δεν κουμπάριασαν, τονίζοντας πως ποτέ δεν τσακώθηκαν, ούτε καν λογόφεραν.

«Να πούμε για το γάμο, να το πω κι εγώ γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας. Πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι είχε γίνει; Της είπα ότι θα την παντρέψω. Και πραγματικά ίσως να είναι δικό μου ατόπημα. Γύριζα το τρέιλερ για την εκπομπή και την επόμενη μέρα που θα πήγαινα στο γάμο μού λένε "δεν θα πας γιατί αν κολλήσεις κορονοϊό δεν βγαίνει η εκπομπή".

 

Παίρνω την Ανθή και της λέω ότι… δεν, φοβάμαι πολύ! Και μου λέει θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι μούφα και ότι το κάναμε για τα φώτα. Ήταν η πρεμιέρα τη Δευτέρα, μην κολλήσω τίποτα, δεν θα δουλέψουμε. Μου λέει "ρε Κατερίνα, δεν γίνονται αυτά", σφίχτηκε για 2-3 μέρες. Μετά μιλήσαμε, μου είπε "δεν υπάρχει θέμα, το καταλαβαίνω". Τώρα το έχω μετανιώσει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε από την πλευρά της: «Αυτό είναι αλήθεια, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να μιλάμε. Το σεβάστηκα αυτό, απλά καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις. Ούτε ποτέ τσακωθήκαμε, ούτε λογοφέραμε».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...