Ανθή Βούλγαρη: Ο λόγος που δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην εκπομπή της

Ανθή Βούλγαρη: Ο λόγος που δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην εκπομπή της

Το εξήγησε η ίδια on camera

Εκτός της εκπομπής που παρουσιάζει στο Mega βρίσκεται εδώ και 15 ημέρες η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη η οποία νοσούσε από κορονοϊό, πλέον είναι καλά στην υγεία της αλλά δεν έχει ακόμη επιστρέψει στο στούντιο.

Η δημοσιογράφος η οποία δίνει το παρών στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μέσω skype μίλησε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τι έχει συμβεί και η επιστροφή της στο στούντιο έχει αργήσει.

«Λείπω από μπέρδεμα, όχι επειδή νοσώ! Μέχρι πριν από μερικές ημέρες έβγαινε θετικό το test. Έκανα προχθές self test, βγήκα αρνητική επιτέλους. Είπα να κάνω ένα rapid test, πήγα χθες και μου λέει η φαρμακοποιός “είστε θετική!”. “Αποκλείεται”, λέω…» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Τελικά το rapid test είχε δείξει μία ελαφρά ροζ γραμμή και δηλώθηκε στο σύστημα ως θετικό» δήλωσε. Ωστόσο, η δημοσιογράφος έκανε το ίδιο βράδυ άλλο ένα rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι ήταν αρνητικό το test. Ωραία, λέω, πάω στην εκπομπή αύριο. Αλλά έπρεπε να περάσει το rapid στο σύστημα και δεν περνάει με τίποτα!», είπε.

«Δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση»

«Οι πρώτες τρεις μέρες ήταν δύσκολες και δεν θα ξεχάσω τη φρίκη που πήρα όταν είδα ότι είναι θετικό, γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί η νόσος. Δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση. Σήκωσα πυρετό, είχα φοβερή κόπωση… Αυτή η παλιοαρρώστια σε βάζει να είσαι τελείως μόνος σου. Ευτυχώς το περάσαμε με τον Κώστα μαζί στο σπίτι. Δεν μπορείς να δεις τους φίλους σου, είναι δύσκολο» ανέφερε μιλώντας στην περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...