Δημήτρης Αρβανίτης: «Είναι σκουπίδια, δύο ηλίθιοι και αμόρφωτοι»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Είναι σκουπίδια, δύο ηλίθιοι και αμόρφωτοι»

Έξω φρενών ο σκηνοθέτης με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

Ξέσπασε με οργή κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή «Open Weekend», όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της Πάτρας, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης.

«Η υπόθεση της Πάτρας με έχει συγκλονίσει. Η Ρούλα και ο Μάνος είναι δύο αμόρφωτοι, ηλίθιοι. Έκαναν τρία παιδιά και αυτά τα τρία παιδιά δεν υπάρχουν. Και ο ένας ρίχνει τις κατάρες στον άλλον, ο ένας βλαξ στον άλλον. Δύο σκουπίδια, δύο μηδενικά που ασχολούνται με το ίντερνετ, πεθαίνει το παιδί και ο άλλος χορεύει στην κηδεία κι εδώ λες “που βρισκόμαστε;”» είπε αρχικά ο σκηνοθέτης.

«Αν υπάρχουν δύο τέτοιοι ηλίθιοι, πόσοι άλλοι ηλίθιοι θα τους μιμηθούν, έτσι ώστε να υπάρχουν στα media; Το μόνο που τους ενδιέφερε, ήταν να υπάρχουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν πένθος, γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το εγώ τους. Αυτό το σάπιο, ηλίθιο, μηδενικό εγώ», συνέχισε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

«Αυτός ο πατέρας βλέπει ένα παιδί να πεθαίνει και δεν αναρωτιέται. Δεν αναρωτιέται μία, δεν αναρωτιέται δύο, δεν αναρωτιέται τρία και πάει και χορεύει, κάνει τον τραγουδιστή και θα πάει και σε εκπομπές. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια, δεν πρέπει να είναι ανάμεσά μας, εγώ θα τους έβαζα και τους δύο στη φυλακή. Δεν βάζεις τον έναν, δεν είναι ένας ο αυτουργός» κατέληξε.