Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βαλάντη στο Survivor: Με τσάκισε, αλλά δεν υπάρχει πλέον στο μυαλό μου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βαλάντη στο Survivor: Με τσάκισε, αλλά δεν υπάρχει πλέον στο μυαλό μου

«Ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί  μου και όχι αδίκως, λόγω της συμμετοχής μου στο My Style Rocks»

Λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor. Η παίκτρια του ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή «Love it» και φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της την κόντρα που είχε με τον Βαλάντη και τα βαριά λόγια που της είχε πει. ο τραγουδιστής.

«Έχω συγχωρήσει τον Βαλάντη γιατί είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρηση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μια φωτιά μέσα μου που με καίει. Ακόμα και αυτό που ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, που με στεναχώρησε, με πόνεσε, με τσάκισε, πλέον δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω», είπε για την παρεξήγηση που είχε προκύψει με τον τραγουδιστή η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Ήθελα να φτάσω μέχρι την ένωση. Η Βρισηίδα με εμπιστευόταν και δεν είχε καταφέρει να έρθει κοντά με τα άλλα παιδιά. Όταν τη γνώρισα κατάλαβα πως είναι ένα μεγάλο παιδί που όταν χάνει κλαίει και δεν έχει αυτοσυγκράτηση. Πιστεύω ότι τώρα που έφυγα θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της και θα την αγκαλιάσουν.

Ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί  μου και όχι αδίκως, λόγω της συμμετοχής μου στο My Style Rocks. Στην τηλεόραση το τόσο γίνεται τόσο. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από το Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι στ’ αλήθεια η Ευρυδίκη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συνέχισε ως εξής:

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα πολλές στιγμές έκρηξης. Όταν η Μυριέλλα είχε το φλερτ με τον Κατσαούνη, όλοι αντιδράσαμε. Όλο αυτό με τον Γιώργο ήταν αληθινό. Είδα πολλά πρόσωπα να γελάνε και να ειρωνεύονται τον Κωνσταντίνο.

Άργησα να καταλάβω πως ο Σπύρος κάνει κάποια πράγματα για λόγους στρατηγικής. Η Ναυσικά παρερμήνευσε πράγματα που της μετέφερε η Μυριέλλα. Το Survivor με έκανε να αισθανθώ σαν ένας άστεγος άνθρωπος, όταν δεν είχα τροφή ένιωθα σαν αδέσποτο ζώο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...