Κατερίνα Καινούργιου: Την μπέρδεψαν με την Μαλέσκου

Κατερίνα Καινούργιου: Την μπέρδεψαν με την Μαλέσκου

Ποια ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βγήκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου την Τρίτη (5/4) προκειμένου να μιλήσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία προφυλακίστηκε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο συνδικαλιστής των αστυνομικών, ο οποίος περιέγραψε τη συμπεριφορά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας αποκάλεσε την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα «κυρία Μαλέσκου».

«Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέταση ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κα Μαλέσκου» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η Κατερίνα η Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον κ. Μπαλάσκα να προσθέτει: «Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

«Όχι, δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά εντάξει… Δεν έχω θέματα τέτοια» ανταπάντησε ευγενικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν γνωρίζω, εγώ είμαι αστυνομικός, θα μου επιτρέψετε και συγγνώμη, κα Καινούργιου. Γνωρίζω τον πατέρα σας που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» έκλεισε το θέμα ο Σταύρος Μπαλάσκας.