Αργύρης Αγγέλου: Μετά την επιτυχία στο «Παρά Πέντε» είχα μείνει με 50 ευρώ

Αργύρης Αγγέλου: Μετά την επιτυχία στο «Παρά Πέντε» είχα μείνει με 50 ευρώ

«Λέω ωχ, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από την οικογένειά μου;»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, ακόμα και έπειτα από μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, πώς έμεινε χωρίς χρήματα την περίοδο μετά το Παρά Πέντε.

Μάλιστα, παραδέχτηκε: «Μού έχει συμβεί πολλές φορές να μην έχω χρήματα. Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει από το Παρά Πέντε τα είχα κάνει παραγωγή στο Rent. Μετά την επιτυχία στο Παρά Πέντε είχα μείνει με 50 ευρώ. Το έκανα γιατί το αγαπούσα πολύ. Νομίζω αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα και μπορεί να μην έπαιζα κιόλας. Έχασα αρκετά λεφτά αλλά όχι όλα, βγάλαμε κιόλας», είπε ο Αργύρης Αγγέλου και συνέχισε:

«Τότε είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να μου αποφέρει. Έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί και λέω ωχ, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από την οικογένειά μου; με τρόμαξε αυτό. Και ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη. Λέω Θεέ μου εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα και σκάει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λέει: «Γεια σας. Είμαστε από την παραγωγή του DWTS, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ραντεβού». Ήταν 3 το πρωί. Πήγα για 5 επεισόδια και έμεινα 14″, είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...