Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Κούγια: «Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα»

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Κούγια: «Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα»

Γιατί ακριβώς την κατηγορεί ο γνωστός δικηγόρος

Αιχμές για την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha άφησε, το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το μικτό ορκωτό δικαστήριο. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα απάντησε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.

«Η Άννα Ζηρδέλη έκανε την συνέντευξη στον Αλέξη Κούγια για την εκπομπή μας. Εν τω μεταξύ και στις πρωινές δηλώσεις πάλι η Άννα ήταν και την έβλεπε. Να πούμε ότι η συνέντευξη που μας έδωσε προχθές ο κ. Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Είπε δήλωση, δεν ήταν δήλωση αλλά συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Στη 17λεπτη αυτή συνέντευξη μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως η δίκη Λιγνάδη και η υπόθεση Τοπαλούδη. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι σημαίνει αυτό; Να κόψουμε κάποιο απόσπασμα. Εμείς κόψαμε ένα απόσπασμα τρεισήμισι λεπτών που αφορούσε στην υπόθεση του Αλί και τα υπόλοιπα τα έχουμε κρατήσει για να τα παίξουμε τις υπόλοιπες μέρες. Από κει και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά κύριε Κούγια! Απλά παίξαμε ένα απόσπασμα τρεισήμισι λεπτών » συμπλήρωσε με σαφήνεια η παρουσιάστρια.

«Αν θέλετε να παίξουμε και τα υπόλοιπα, με χαρά, τις υπόλοιπες μέρες θα τα σπάσουμε σταδιακά γιατί υπάρχει και χρόνος σε μια εκπομπή. Το ξέρετε πολύ καλά. Επίσης με πολύ χαρά να έρθει εδώ αν θέλει ο κ. Κούγιας να έχει μισή ώρα, ένα ολόκληρο μέρος, να τα συζητήσουμε όλα. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε τόσο σοβαρές υποθέσεις».