Σωτήρης Καλυβάτσης: Φαντάζομαι ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν τι έκανε ο Στάθης Παναγωτόπουλος

Σωτήρης Καλυβάτσης: Φαντάζομαι ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν τι έκανε ο Στάθης Παναγωτόπουλος

«Από όσο ξέρω και θυμάμαι τον Αντώνη, δεν νομίζω ότι θα ανεχόταν κάτι τέτοιο στη συνεργασία του»

Για το τηλεοπτικό διαζύγιο με τους Ράδιο Αρβύλα, αλλά και για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξήγησε για το «διαζύγιο» με τους Ράδιο Αρβύλα, πως «παραπεταμένος από κάποιους δεν ένιωσα, όχι. Ότι ίσως υπήρχε μια δυσκολία, ειδικά με το κανάλι με το οποίο συνεργαζόμασταν, αυτό κάποια στιγμή μπορεί και να το ένιωσα λιγάκι. Δεν είμαι όμως ο άνθρωπος, που θα κολλήσω σε τέτοια πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, εδώ άλλαξα πόλη, ήρθα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα».

Όσον αφορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ηθοποιός είπε: «Δεν νομίζω πως οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό. Μου φαίνεται δηλαδή εντελώς κουλό, να έχεις αυτή τη συμπεριφορά και να γνώριζαν, τι έκανε το προηγούμενο βράδυ. Έχω την αίσθηση και φαντάζομαι, ότι δεν γνώριζαν πως έκανε αυτές τις αναρτήσεις στις ιστοσελίδες».

«Από όσο ξέρω και θυμάμαι τον Αντώνη, δεν νομίζω ότι θα ανεχόταν κάτι τέτοιο στη συνεργασία του» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.