Survivor: Απίστευτοι διάλογοι για παίκτρια – «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας»

Survivor: Απίστευτοι διάλογοι για παίκτρια – «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας»

«Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor, όταν η πρώτη -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- ανακάλυψε, πως η δεύτερη είχε μιλήσει άσχημα για την ίδια, πριν καν μπούνε στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό», έγινε ένα περιστατικό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μία μέρα πριν μπουν στο Survivor. Η Βρισηίδα Ανδριώτου φέρεται να είπε στην Μυριέλλα Κουρεντή για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …».

Το θέμα είχε αποκαλύψει χθες η ίδια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λέγοντας: «Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα, πάρα πολύ άσχημα, τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Το ξέρω εδώ κι ένα μήνα. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιον κάποιου, να μην κάνω την κακιά, όταν δεν υπάρχει λόγος, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, πόσο έχω ζηλέψει στη ζωή μου.

Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους».