«Πόρτα» του Νίκου Μουτσινά στον Βαλάντη – Αρνήθηκε να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του

«Πόρτα» του Νίκου Μουτσινά στον Βαλάντη – Αρνήθηκε να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του

Ενώ όσοι αποχωρούν από το Survivor εμφανίζονται στάνταρ στο «Καλό Μεσημεράκι»

Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη στιγμή που ο Βαλάντης αποχώρησε από το Survivor, ο οποίος επέστρεψε την Κυριακή (30/01), αλλά ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπως γίνεται με όλους τους παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Παραδοσιακά κάθε παίκτης που αποχωρεί από το Survivor κάνει κάποιες πρώτες δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και στη συνέχεια μετά την επιστροφή στην Ελλάδα εμφανίζεται στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» το πρωί της Τρίτης (01/02) ο Νίκος Μουτσινάς αρνείται να φιλοξενήσει τον Βαλάντη στην εκπομπή εξαιτίας της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor.

Στην εκπομπή μίλησε η Έλενα Γκρέκου, πρώην σύζυγος του Βαλάντη με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί, η οποία είπε πως αυτή τη στιγμή ο τραγουδιστής έχει δώσει προτεραιότητα στην ψυχική του ηρεμία, αλλά τελικά θα βγει και θα κάνει αποκαλύψεις.

«Ο Βαλάντης θα πει όσα έχουν γίνει στο Survivor και δεν τα έδειξαν οι κάμερες. Υπήρξε προσβλητική συμπεριφορά. Θα κάνει αυτό που πιστεύει ο ίδιος. Έχει βάλει σε προτεραιότητα την ψυχική του ηρεμία», ξεκαθάρισε η Έλενα Γκρέκου.