Βάνα Μπάρμπα: «Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα, θα το ξανάκανα και σήμερα»

Βάνα Μπάρμπα: «Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα, θα το ξανάκανα και σήμερα»

«Ήμουν ένα καλομαθημένο κ...κόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω, να βολεύομαι και να παίρνω αυτό που θέλω»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open «Ανοιχτά», ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε για τη ζωή της και για περιστατικά από αυτήν.

«Δεν έχω συμβιώσει ποτέ. Οι σχέσεις μου κρατούσαν μέχρι τρία χρόνια. Έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Τώρα που η κόρη μου φεύγει λέω δεν μπορώ να έχω έναν από τους ανθρώπους που είχα;

Σε μερικούς από τους άνδρες αυτούς δεν άξιζα, ήταν πιο καλοί από μένα, πιο σπουδαίοι άνθρωποι από μένα. Μπορεί να είχα την ομορφιά και τα νιάτα αλλά δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.

Εγώ ήμουν ένα καλομαθημένο κ...κόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω, να βολεύομαι και να παίρνω αυτό που θέλω. Ήμουν ματαιόδοξο πλάσμα, μακάρι να ήμουν φιλόδοξη θα είχα κάνει πιο πολλά πράγματα. Δεν ήξερα να εκτιμώ.

Δεν με απέρριψε κανείς, πάντα εγώ έφευγα. Τώρα ξαναγυρίζω και αναπολώ και σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουνα. Δεν μπορώ να ξαναγίνω εύκολα σύντροφος. Έχω μάθει να νοιάζομαι για το παιδί μου, για τους γονείς μου. Πιο πολύ εμπιστεύομαι έναν άστεγο από κάποιους που βρίσκονται δίπλα μου. Έχω φάει προδοσία.

Κουράστηκα να μην θέλω έναν σύντροφο στη ζωή μου. Δεν θέλω συγκατοικήσεις. Να έχει τους φίλους του, την ελευθερία του και όποτε θέλουμε καναπέ αγκαλιά». Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως «έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Είχαμε πάει σε ένα μαγαζί ένα βράδυ και συνοδεύομαι από έναν άνθρωπο που ήμουν ερωτευμένη. Με το που μπαίνουμε έπεφτε πάνω του, έκανε διάφορα να με ενοχλήσει.

Και γυρίζει το μάτι μου και κάποια στιγμή της δίνω ένα χαστούκι και της λέω “για να μάθεις να ξεπερνάς το μέτρο” και αρχίσανε να χειροκροτούν από τα άλλα τραπέζια. Είχε κόμπλεξ η άλλη. Θα το ξανάκανα και σήμερα αν μια γυναίκα θα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη».