Μαρία Ιωαννίδου: Με τη Ναταλία Γερμανού ήταν σαν μικρή αδελφή μου – Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας

Μαρία Ιωαννίδου: Με τη Ναταλία Γερμανού ήταν σαν μικρή αδελφή μου – Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας

«Από τη φωτογράφιση στο Playboy κέρδισα όσα αξίζει το μισό μου σπίτι. Έβαλα άλλα τόσα και το αγόρασα», είπε η ηθοποιός

Καθόλου δεν θα αρέσουν στη Ναταλία Γερμανού, όσα είπε για την διαφορά ηλικίας τους η Μαρία Ιωαννίδου στο Mega Καλημέρα.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω να σας σκαμπιλίσω. Να έχω τόσο μεγάλη θεατρική πορεία και να θυμούνται μόνο αυτό; Είναι λιγάκι άδικο», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου και συνέχισε:

«Μου ζήτησαν να πάω στη Φάρμα, με πολύ καλά λεφτά. Τα είχα ανάγκη πραγματικά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης δεν με βοηθούσαν. Τα χρήματα με έκαναν να το σκεφτώ πολύ, ήταν πάνω από 5,000 ευρώ την εβδομάδα. Για τη φωτογράφιση στο Playboy πήρα πάνω από μισό σπίτι. Το αγόρασα το σπίτι από το Playboy, έβαλα τα άλλα μισά και το αγόρασα».

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας τα εξής: «Με τον Φρέντυ ήμουν από 19 χρονών, ήμασταν μαζί πάνω από 20 χρόνια. Ήταν μικρή η Ναταλία Γερμανού. Μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν είχαμε, μεγάλη όχι, αλλά είχαμε διαφορά ηλικίας φυσικά. Ήταν σαν την μικρότερη αδερφή μου τότε. Η Ναταλία είναι η κόρη του Φρέντυ, μεγαλώσαμε μαζί. Επίσης, έχω βοηθήσει πάρα πολύ τη Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατέρα της. Εγώ, επειδή είχα πολύ καλή σχέση με την πεθερά μου, τη μητέρα του Φρέντυ, τους έφερα κοντά. Του έλεγα «Φρέντυ, κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο, θα έρχεται το Ναταλάκι και θα τρώει στο σπίτι μας». Προσπαθούσα να τους φέρω σε επαφή και τους έφερα. Την αγαπώ τη Ναταλία, το παράπονό μου είναι ότι δεν την βλέπω».