Survivor: Η μητέρα της Μυριέλλας σχολιάζει τα φιλιά της κόρης της με τον Γιώργο Κατσαούνη -Τι είπε για το αν έχει σχέση

Survivor: Η μητέρα της Μυριέλλας σχολιάζει τα φιλιά της κόρης της με τον Γιώργο Κατσαούνη -Τι είπε για το αν έχει σχέση

«Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος...»

Η Εύα Κουρεντή, η μητέρα της Μυριέλλας, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο Survivor και τα όσα διαδραματίζονται ανάμεσα στην κόρη της, τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και τον John Lygnos, αποφάσισε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η κ. Κουρεντή, ρωτήθηκε αν η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή κι εκείνη απάντησε στο περιοδικό You: «Με αυτό το παιδί, τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική, απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια. Όταν βγει από το παιχνίδι θα τα προωθήσουν».

«Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους. Από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, το πολύ 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», τόνισε και σε ερώτηση για το αν εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τον Γιώργο Κατσαούνη, ήταν κατηγορηματική:

«Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ούτε καν τίθεται θέμα να χρησιμοποιεί τον Κατσαούνη η Μυριέλλα. Η Μυριέλλα να ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Εμένα η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται».

«Έδωσε δύο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη και πρέπει σώνει και ντε να της χρεώσουν ότι έχει κάνει σχέση; Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχουν φάει πια, έχουν πέσει όλοι πάνω της», κατέληξε.