Κατερίνα Γερονικολού: Είναι αξιολάτρευτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης – Είμαι συναισθηματικά παραδομένη

Κατερίνα Γερονικολού: Είναι αξιολάτρευτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης – Είμαι συναισθηματικά παραδομένη

Τι είπε η ηθοποιός για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» του Mega ήταν σήμερα η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός τόνισε πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αξιολάτρευτος, η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», είπε η Κατερίνα Γερονικολού και στη συνέχεια εξομολογήθηκε:

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον».

«Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού και χτύπησε ξύλο τονίζοντας πως: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».

Παρακαλούμε περιμένετε ...