Survivor – Πατέρας Ευρυδίκης: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Βαλάντης στην κόρη μου»

Survivor – Πατέρας Ευρυδίκης: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Βαλάντης στην κόρη μου»

«Ξέφυγε» πάρα πολύ ο τραγουδιστής και έστρεψε όλους εναντίον του

Το βράδυ της Κυριακής (16/1) το Survivor ήταν άκρως επεισοδιακό. Μετά τις τρεις αποχωρήσεις από την ομάδα των Μαχητών, στο συμβούλιο του νησιού συζητήθηκε έντονα η στάση του Βαλάντη και όσα είπε σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε στη Μυριέλλα πως ζήτησε από την Ευρυδίκη να παραστήσουν το ζευγάρι για να δημιουργήσουν ίντριγκα, ενώ στην πορεία αποκαλύφθηκε και μια άλλη πιο χυδαία κίνηση που έκανε προς το πρόσωπό της.

Ο τραγουδιστής έκανε κάποιο σχόλιο στην ίδια για το πρόβλημα υγείας της, σχόλιο που η ίδια εκμυστηρεύτηκε στη Μυριέλλα, αλλά ζήτησε να κοπεί από το μοντάζ, με την Ευρυδίκη εν τέλει να ξεσπά σε κλάματα στο συμβούλιο του νησιού.

 

 

Ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Katerina, και ανέφερε πως αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν απαράδεκτο.

«Ήταν επόμενο να στεναχωρηθώ, διότι αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Από αυτό φάνηκε πως είναι διχασμένη προσωπικότητα και κακώς που τον κρατήσανε εκεί πέρα, έπρεπε να έχει φύγει», είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στην πορεία ο Αντρέας Μικρούτσικος συμφώνησε με τον πατέρα της Ευρυδίκης και είπε πως έπρεπε να αποβληθεί το αμέσως επόμενο λεπτό.

Ο πατέρας της Ευρυδίκης συμπλήρωσε επίσης πως την καλύτερη στάση μετά το συμβάν κράτησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.