Άνω-κάτω στο Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε ότι οι Μαχητές συμφώνησαν να χάσουν

Άνω-κάτω στο Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε ότι οι Μαχητές συμφώνησαν να χάσουν

«Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια. Μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες»

Χαμός γίνεται στο Survivor, έπειτα από την αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη ότι οι Μαχητές έδωσαν το παιχνίδι γιατί η Παρασκευή θέλει να αποχωρήσει. Εκνευρισμένος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης με την ομάδα του στο Survivor και θεωρεί πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον του.

Μάλιστα στην συνέχεια έριξε την βόμβα για το αγώνισμα ασυλίας, λέγοντας πως τους ζητήθηκε από την Παρασκευή Σταματοπούλου να χάσουν για να αποχωρήσει καθώς δεν αντέχει τις συνθήκες.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Η Παρασκευή επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του αλλά άφησε αιχμές για τον ίδιο που το ανέφερε δημόσια ενώ αρχικά της είχε πει ότι θα κάνουν ότι θέλει. Δυσαρεστημένες μαζί του ήταν τόσο η Σοφιάνα όσο κι η Ασημίνα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...