MasterChef: Ο πιο άτυχος παίχτης που έχει εμφανιστεί ποτέ μαγείρεψε με λάμες στο πόδι του

MasterChef: Ο πιο άτυχος παίχτης που έχει εμφανιστεί ποτέ μαγείρεψε με λάμες στο πόδι του

Τα πολλά ατυχήματα έχουν στιγματίσει την ζωή του

Με έκπληξη υποδέχθηκαν τον Ηλία στην οντισιόν του MasterChef. Κι αυτό διότι ο 34χρονος υποψήφιος εμφανίστηκε με λάμες στο πόδι του. Όπως είπε είχε ένα «αστείο» ατύχημα καθώς στην προσπάθειά του να ανέβει δύο σκαλιά, έσπασε το πόδι του.

Ο Ηλίας αποτελεί τον πιο άτυχο παίκτη που έχει εμφανιστεί ποτέ σε ριάλιτι αφού τα ατυχήματα έχουν στιγματίσει τη ζωή του. Και δεν μιλάμε για ένα και δύο. Όλα με μηχανή. Ξεκίνησαν το 2004 όταν και έσπασε το δεξί του πόδι για πρώτη φορά. Το 2005 τον χτύπησε αυτοκίνητο και έσπασε και πάλι το πόδι του, ενώ το 2008 είχε το σοβαρότερο ατύχημα. Χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα να πάθει μερική ως ολική αμνησία.

Το 2014 τράκαρε στην Κόρινθο και το 2016 στη Ζάκυνθο. Το 2020 τράκαρε έξω από την Ακράτα και έσπασε πλευρά και κλείδα και το 2021 έσπασε και πάλι το πόδι του, με αποτέλεσμα να βάλει λάμες. Ο ίδιος διακωμώδησε την περίπτωσή του λέγοντας ότι είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειάς του, η οποία δεν είναι μικρή. Ο Ηλίας έχει 11 αδέλφια.

«Είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα εδώ και 17 χρόνια, σπασίματα συνέχεια. Όλα με μηχανάκι. Το τελευταίο κατέβηκα από το μηχανάκι και γλίστρησα στο σκαλοπάτι», είπε στη συνέχεια μπροστά στους κριτές.

«Στο μεγάλο ατύχημα το 2008 είχα πάθει ανεύρυσμα την ώρα που ήμουν πάνω στη μηχανή, με αποτέλεσμα να σπάσω κεφάλι. Έπαθα μερική ως ολική αμνησία. Ένα χρόνο τη μάνα μου τη φώναζα κυρία, δεν την αναγνώριζα. Ούτε τα αδέλφια μου. Με τον καιρό επανήλθα αλλά όχι σε απόλυτο βαθμό», συνέχισε.

Παρά τις ατυχίες του ο Ηλίας δεν το έβαλε κάτω. Πήγε στην οντισιόν με λαβράκι, κατάφερε να κερδίσει με τις μαγειρικές του ικανότητες τους κριτές και στο τέλος έφυγε με την ποδιά του MasterChef.