Survivor: Η αντίδραση του συντρόφου της «πέτρας του σκανδάλου» Μυριέλλας

Survivor: Η αντίδραση του συντρόφου της «πέτρας του σκανδάλου» Μυριέλλας

Τι λέει η ίδια η Κουρεντή για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο σύντροφός της, Μυριέλλας Κουρεντή, John Lygnos αντέδρασε με δήλωσή του στο Hello για όσα συμβαίνουν μέσα στο Survivor. Η αγαπημένη του φέρεται να ερωτροπεί συνεχώς με τον Γιώργο Κατσαούνη και για αυτό τον λόγο έχει έρθει σε ρήξη με τους περισσότερους συμπαίκτες της από τους «Διασήμους».

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα.

Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται έναν τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της.

Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από τον “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε.

Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

 

 

Το μήνυμα της Μυριέλλας στον σύντροφό της μετά τα φιλιά στο Survivor

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μυριέλλα να αναφέρεται στον σύντροφό της, έπειτα από τα φιλιά στην πισίνα με τον παίκτη των «Μαχητών».

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και τον Γιώργο Κατσαούνη να παραδέχεται δημόσια πως είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό....