Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά

Ο τραγουδιστής είπε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια

Για τη δύναμη της πίστης του στο Θεό μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια.

«Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, χαρτιά… Το κάνω. Με τα χέρια μου. Άμα σου κάνω στο κεφάλι έτσι το μυαλό σου θα κουνηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης υποστηρίζοντας πως έχει βιοενέργεια.

 

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει δει και υποστήριξε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια.

«Θεός είναι μια μεγάλη λαμπάδα αναμμένη που όσα εκατομμύρια κεριά ανάψεις η φλόγα δεν σβήνει. Η εξέλιξη της επιστήμης δεν είναι ό,τι καλύτερο, έχει κάνει πολλά καλά όμως η εξέλιξη δεν θα είναι προς το καλό γιατί όταν ένας άνθρωπος γίνει μισός ρομπότ και μισός άνθρωπος τότε παύει να έχει συναισθήματα» είπε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για τον κορονοϊό και τα εμβόλια:

«Κάθε χρόνο κάνω το αντιγριπικό που έχει μέσα τον ιό του χιμπατζή. Το Johnson που έκανα δεν έχει ούτε mRna ούτε τον ιό του χιμπατζή. Έχει τα άλλα στοιχεία για να πολεμήσουν ένα μικρόβιο. Ο ιός δεν έγινε για να γίνει ο ιός, αλλά για το εμβόλιο. Εκείνο που έχει γραφεί στην Αποκάλυψη ότι θα μας βάλουν τσιπάκι στο χέρι, δεν έρχεται τώρα; Όταν δεν έχεις δική σου βούληση και στο επιβάλλουν χωρίς ευγένεια, με θράσος…» είπε.