Η στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει on air για τον θάνατο του πατέρα της

Η στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει on air για τον θάνατο του πατέρα της

Πρωτόγνωρη στιγμή στα τηλεοπτικά δεδομένα

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Τετάρτης (5/1) της Φάρμας πρόβαλε «Το Πρωινό», στο οποίο είδαμε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Σε μια συγκλονιστική στιγμή η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει on air για τον θάνατο του πατέρα της.

Ο Βασίλης Ηλιάδης, πατέρας της Αγγελικής και γιος της Καίτης Γκρέυ, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών στις 30 Νοεμβρίου. Εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια βρισκόταν μέσα στη Φάρμα και έμαθε τα δυσάρεστα νέα, μιλώντας με τη μητέρα της στο τηλέφωνο.

Αρχικά, η Αγγελική Ηλιάδη «λύγισε», ενώ στη συνέχεια ήταν «παγωμένη». Αμέσως, σηκώθηκε, έφτιαξε τα πράγματά της και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι πρέπει να φύγει από το ριάλιτι.

«Απόψε σας χαιρετάω με μεγάλη λύπη και στεναχώρια. Να είστε δυνατοί και αγαπημένοι. Να ρουφήξετε κάθε στιγμή που είσαστε εδώ. Εμένα θα μου μείνετε όλοι αξέχαστοι. Και όταν με το καλό βγείτε θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε εδώ μέσα. Νιώθω σαν να κόβομαι στα δύο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζήσω αυτό εδώ μέσα. Ό,τι πιο όμορφο έχω περάσει στη ζωή μου», είπε η τραγουδίστρια πριν πάρει τον σάκο της, δώσει ένα φιλί στον Γρηγόρη Αναστασιάδη και αποχωρήσει από τη Φάρμα.