Ψωμιάδης: Δεν είναι τυχαίο το ειδύλλιο της Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στη Φάρμα

Ψωμιάδης: Δεν είναι τυχαίο το ειδύλλιο της Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στη Φάρμα

Τι είπε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η σχέση - Αποκάλυψε ότι υπήρχε κι άλλο φλερτ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στο ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7, ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν στόχος του τα 100.000 ευρώ και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει τρεις μήνες στη Φάρμα. Για το ειδύλλιο Ηλιάδη – Γρηγόρη, o Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Οι περισσότεροι στην παρέα μας ήταν λίγο κρυό…λοι. Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο, και η Αγγελική η οποία είναι φωνάρα, και ο Γρηγόρης είναι ωραίο παιδί, δεν δείξαν τέτοια στοιχεία. Το πρώτο 15μερο.

Και ξαφνικά εγώ τους βλέπω μέσα στον αχυρώνα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Σε μια γωνιά. Γιατί είχαμε ένα διάλειμμα. Και εν συνεχεία προέκυψε αυτό το ειδύλλιο. Το οποίο, ξέρεις δεν είναι τυχαίο, βλέπω και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί». Για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για αυτήν την σχέση, τόνισε : «Αυτοί που κρίνουν άλλους, να κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους».

Αποκάλυψε επίσης ότι «είχε ξεκινήσει κι άλλο φλερτ με τον Κύπριο και την Αναστασία, είχαν φτάσει πολυ κοντά αλλά δυστυχώς έφυγε η κοπέλα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...