Ο Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Έπαθα σοκ με τον χωρισμό – Κάνω ψυχανάλυση

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Έπαθα σοκ με τον χωρισμό – Κάνω ψυχανάλυση

«Δεν πέτυχαν οι επεμβάσεις, μου στένεψαν τον οισοφάγο κι έχασα κιλά», είπε για την υγεία του

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης κι αναφέρθηκε στον λόγο που απέφευγε να δώσει συνεντεύξεις αλλά και για το πως είναι η νέα πραγματικότητα, μετά τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Επειδή δύο χρόνια μου ήρθαν όλα ανάποδα. Από το διαζύγιο, κάποια θέματα υγείας, επαγγελματικά, τον κορονοϊό, ήταν όλα μαζί και πέρασα μία φάση λίγο δύσκολη… Δεν έκανα συνέντευξη γιατί δεν είχα κάτι να πω και θα έπρεπε να μιλήσω για τα προσωπικά και για ένα θέμα που δεν θα ήθελα να πάρει παραπάνω έκταση. Ήταν νωπό. Είναι προσωπικό κι επειδή είναι μεγάλα τα παιδιά και βλέπουν τηλεόραση, όλο αυτό πρέπει να προφυλαχθεί. Δεν μιλούσα συνειδητά, όχι γιατί έχω να κρύψω κι όπου έτυχε απάντησα, αρκεί να μην ξεπερνούν την γραμμή που θεωρώ ως όριο» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Θεωρώ πως ο χωρισμός δεν είναι θέμα επούλωσης, είναι θέμα μιας νέας πραγματικότητας γιατί όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο και αλλάζει αυτή η συνθήκη, θέλει αμέσως μια προσαρμογή και μια άλλη καθημερινότητα. Μετά το αρχικό σοκ που πάντα είναι έντονο, όσο και αν το έχεις αποφασίσει, θέλει δουλειά… Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μαζί με τη Σίσσυ πηγαίνουμε και σε κάποιον ειδικό για τα παιδιά. Το ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε οικογένεια. Θεωρώ αυτό είναι το ιδανικό» πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Ακόμα αντιμετωπίσω πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Επίσης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας. Δεν φοβήθηκα αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω… Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει αν το φτιάξω» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.