Διονύσης Σχοινάς: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε με την Καίτη»

Διονύσης Σχοινάς: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε με την Καίτη»

Αποκαλύψεις από τον τραγουδιστή

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς αλλά προτού πάρει το μικρόφωνο ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και αποκάλυψε το μυστικό που τους κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Με την Καίτη Γαρμπή είναι μαζί εδώ και 26 χρόνια.

«Δεν μαλώνουμε πια. Με το που πάει να σηκωθεί η φωνή εγώ σηκώνομαι και φεύγω» είπε

Και πάνω σε αυτό το σημείο έδωσε πάσα ο Γιώργος Λιάγκας για το βίντεο με την τηλεοπτική πρόταση γάμου που είχε κάνει ο τραγουδιστής στην αγαπημένη του το 1996 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά για την παραμονή Πρωτοχρονιάς».

«Από τη στιγμή που βρεθήκαμε ξέραμε ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι χωρίσουμε θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου» ανέφερε.

Παρ΄όλα αυτά χώρισαν κάποια στιγμή επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σάλο στα μίντια με τον «πιτσιρικά που τα είχε με τη Γαρμπή».

«Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή. Τρόμαξα και δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε να της δείξω, δεν της έδειχνα την αγάπη μου».