Χρήστος Κιούσης: Οργή στο Twitter για την απάντηση του για τον Παναγιωτόπουλο -«Ραδιο-ξεφτίλα, έχετε τελειώσει»

Χρήστος Κιούσης: Οργή στο Twitter για την απάντηση του για τον Παναγιωτόπουλο -«Ραδιο-ξεφτίλα, έχετε τελειώσει»

Τι έγραψε ο παρουσιαστής για τα κρούσματα κορονοϊού

«Θύελλα» διαμαρτυριών ξεσήκωσε στο Twitter ο Χρήστος Κιούσης, μετά από απάντηση που έδωσε σε σχολιαστή που αναφέρθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις αποκαλύψεις για δημοσίευση βίντεο πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή τους.

Με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν προχθές, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έγραψε: «Όταν έλεγε για “το τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε “το πράσινο μίλι;” 21.657 #κρουσματα».

Αντιδρώντας, ένας σχολιαστής του απάντησε: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;». «Ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ», ήταν η ανταπάντηση του Χρήστου Κιούση.

Ο παρουσιαστής επανήλθε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τελευταίο tweet του, σημειώνοντας: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρειάστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Οι αντιδράσεις

Χαμός προκλήθηκε και με το τελευταίο αυτό tweet του Χρήστου Κιούση. «Φίλε Χρήστο, καμιά φορά η σιωπή είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Έκανες ένα λάθος χθες ,μην το συνεχίζεις και σήμερα. Καλή χρονιά», σχολίασε κάποιος στο Twitter.

«Κρίμα….σας πήρε η κατηφόρα….το ένα λάθος πάνω στο άλλο…. Κανάκη κλείστο το μαγαζάκι… ξεφτισε…», έγραψε ένας άλλος.

«Τσίπα δεν έχετε ρε Κιουση;;;με τι μούτρα μιλάτε ακόμα εκεί στο ράδιο- ξεφτιλα;», ήταν μια ακόμη αντίδραση.

Ένας άλλος έγραψε: «Κιούση έχετε τελειώσει ως τηλεπερσόνες… απλά δεν το ξέρετε ακόμα… ψάχνε για δουλειά».