Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού – Δείτε τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού – Δείτε τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση

Ανέβηκαν οι τόνοι

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες οι Διάσημοι του Survivor κατάφεραν να πάρουν τη ρεβάνς απέναντι στους Μαχητές και να κερδίσουν στο αγώνισμα ασυλίας. Τον τελικό πόντο έφερε απρόσμενα στην ομάδα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κόντρα στον «δυνατό» των Μπλε, Γιώργο Κατσαούνη.

 

Με τους Μπλε λοιπόν να έχουν βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στη δυσάρεστη θέση να διαλέξουν υποψήφιο, αποφάσισαν όλοι να ακολουθήσουν την προτροπή του Σπύρου Μαρτίκα, που πριν το αγώνισμα είχε παροτρύνει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ομόφωνα, κάτι που έγινε τελικά.

 

Ωστόσο, αυτό που πυροδότησε το Συμβούλιο του Νησιού ήταν η ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη σχετικά με το φαγητό στις δύο ομάδες, που είπε αρχικά στον Γιώργο Λιανό: «Έχω περάσει πολλές κακουχίες όπως είπες, αλλά εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για τα αλώνια. Για τα σαλόνια είναι οι δίπλα, είναι φαγωμένοι από δίπλα το πιστεύω. Πιστεύω τρώνε καλύτερα από εμάς».

Με αφορμή αυτό, πολλοί διάσημοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τον εν λόγω διαχωρισμό, με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να απαντούν σε έντονο ύφος στον παίκτη των Μαχητών.

«Είμαστε ανώτεροι από εσένα» του είπε μεταξύ άλλων η κατασκευάστρια κοσμημάτων. Η κόντρα ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους δε σταμάτησε εκεί, με τον Γιώργο να λέει στην πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" «τώρα γιατί θέλεις να κάνεις τηλεθέαση;».

Τη διένεξη σταμάτησε ο Γιώργος Λιανός που κάλεσε τους παίκτες να περάσουν στην κάλπη για τη διαδικασία της ψηφοφορίας.