Χάρης Ρώμας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει και παιδί, πρέπει να το σεβαστούμε

Χάρης Ρώμας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει και παιδί, πρέπει να το σεβαστούμε

«Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας που το σέβομαι»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Πρωινό και αναφερόμενος στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μια εποχή μεγάλων αποκαλύψεων. Είναι καλό να βγαίνουν τέτοια πράγματα στο φως για να μπορούν να θεραπευτούν. Και θεραπεύονται. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Όπως βλέπεται η κατακραυγή είναι μεγάλη. Βεβαίως και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αξιοκατάκριτος όσο δε γίνεται. Ο κάθε Στάθης γίνεται το αρνητικό παράδειγμα γι’ αυτός που έχουν στο μυαλό τους και ακολουθούν τέτοιου είδους τακτικές. Δεν πρέπει να γίνεται, πρέπει να καυτηριάζεται και να κυνηγείται με κάθε τρόπο.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε τα εξής: «Για τον Πέτρο Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα για κακές συμπεριφορές και μάλιστα κάποιες από τις γυναίκες αυτές που επλήγησαν με πήραν τηλέφωνο γιατί σκέφτηκαν ότι μπορεί να πάρω μια θέση ενισχυτική αυτής της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει. Και πήρα. Είμαι 100% εναντίον.

Όπως λέει και ο δικηγόρος ή οι δικηγόροι του, μέχρι να αποδειχθεί, γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας που το σέβομαι, αν αποδειχθούν τα αντίθετα πρώτος εγώ και όλοι θα πρέπει να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη γιατί γίνεται πολύ μεγάλη ζημιά σε αυτόν τον άνθρωπο. Τυγχάνει όμως πολλές και διαφορετικές ιστορίες να έρχονται στο φως. Δεν έχει νόημα να αναμασάμε πράγματα, βάλτε τα στο μυαλό σας ότι σε αυτού του είδους της κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να είμαστε όλοι εναντίον. Τελεία. Έχει και παιδί. Πρέπει να σεβαστούμε και αυτό».