Χάρης Ρώμας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου!

Χάρης Ρώμας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου!

«Πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται», είπε για τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»

Για το... καυτό θέμα της επικαιρότητας, που αφορά την υπόθεση με το revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή [email protected], που ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης.

«Οι Ράδιο Αρβύλα δυστυχώς τώρα περνάνε όλον αυτόν τον κλυδωνισμό. Τους εύχομαι, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα μήνυμα, καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη», είπε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο.

Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται».

Παρακαλούμε περιμένετε ...