Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι να μην βλέπω του χρόνου την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM

Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι να μην βλέπω του χρόνου την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM

«Ή ήταν εκεί ή δεν ήταν, εμένα το ίδιο μου έκανε» είπε το μοντέλο για την κριτή του ριάλιτι μόδας

Στην κριτή του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, στο τροχαίο ατύχημα που είχε η ίδια, αλλά και στην απώλεια της μητέρας της αναφέρθηκε το μοντέλο Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM, ερωτηθείσα για την κριτή που αντικατέστησε την Βίκυ Καγιά στο ριάλιτι μόδας, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είπε: «Μερικές φορές έβγαινε και από βίντεο στο GNTM. Ή ήταν εκεί ή δεν ήταν, εμένα το ίδιο μου έκανε. Εύχομαι να μην τη βλέπω του χρόνου στην καρέκλα του κριτή».

Για το ατύχημα που είχε, είπε ότι «δεν ήταν απλό ατύχημα. Έφυγα κανονικά στη λεωφόρο και έπεσα σε κολώνα της ΔΕΗ. Ήταν πολύ δυνατό το ατύχημα. Κάποια στιγμή έχασα και τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Ίσως φταίει και η ψυχολογία μου λόγω θανάτου της μητέρας μου, γιατί δεν περνάω εύκολα γενικά».

«Κάθε πρωί που ξυπνάω, νιώθω μια ψυχολογία πολύ βαριά και μια έλλειψη. Έχει ψιλοδιαλυθεί η οικογένεια και έχουν πέσει πολλά πράγματα πάνω μου. Πρέπει να κρατήσω και τη δουλειά μου, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου και είμαι πραγματικά σε πολύ μεγάλη πίεση», είπε το μοντέλο για την απώλεια της μητέρας της.

«Πολλές φορές την ψάχνω κατά τη διάρκεια της μέρας και δεν υπάρχει. Με τα προβλήματα υγείας που έχω εμφανίσει, λόγω στρες, έχω χάσει περίπου 8 κιλά. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γενικά στη ζωή μου τώρα. Μιλάω με μια ψυχολόγο», κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.