Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον γνωρίζω 30 χρόνια. Σαν ψέματα μου φαίνεται

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον γνωρίζω 30 χρόνια. Σαν ψέματα μου φαίνεται

«Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς, ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί 30 χρόνια, έχει τελικά μια δεύτερη ζωή»

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή «Όλα γκουντ», σχετικά με το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον οποίο και είχε προσωπική σχέση.

Μάλιστα, ύστερα από τις τελευταίες πολυσυζητημένες εξελίξεις ο συνεργάτης της εκπομπής εξομολογήθηκε, ότι έπεσε από τα σύννεφα. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν στο κανάλι μου στο Youtube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι. Κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται… Δεν μπορώ να… Δηλαδή τώρα κοίταζα και νόμιζα πως πρόκειται για κάποιον, που δεν γνωρίζω».

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και γω την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη, που λες "δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα". Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ, όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε, ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή» πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς, ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί 30 χρόνια, έχει τελικά μια δεύτερη ζωή» είπε.

«Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Δεν είχαμε να κάνουμε, που την "πατήσαμε", με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου! Ή ήταν το μάτι του κάπως, ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο» είπε κλείνοντας.