Ηλίας Γκιώνης: Η κοπέλα ξέρει καλύτερα αν γνώριζαν τι συνέβαινε ή όχι οι «Ράδιο Αρβύλα»

Ηλίας Γκιώνης: Η κοπέλα ξέρει καλύτερα αν γνώριζαν τι συνέβαινε ή όχι οι «Ράδιο Αρβύλα»

Τι υποστηρίζει ο ακτιβιστής που έφερε στην δημοσιότητα την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε ο άνθρωπος που έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος ρωτήθηκε και αν γνώριζαν τι συνέβαινε τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Είναι αρκετά καλά η κοπέλα, αν αναλογιστεί κανείς, το τι συμβαίνει. Είναι αρκετά μόνη της, αλλά έχει και δίπλα της κόσμο να την στηρίξει, κυρίως φίλοι. Το στενό οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζει να μην γνωρίζει», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Γκιώνης. Αναφερόμενος στο πώς τον προσέγγισε η κοπέλα, είπε ότι η γνωριμία τους «είναι φρέσκια».

«Μας συνέδεσε κοινή μας φίλη και η κοπέλα με ενημέρωσε για όλα. Και εγώ έκανα αυτό που κάνω πάντα, ήμουν εκεί για να την ακούσω και να την στηρίξω. Ήταν φοβισμένη, γιατί δεν ήθελε να αποκαλυφθούν τα στοιχεία της και από την άλλη γιατί απέναντί της είχε δημόσιο πρόσωπο. Σκεφτόταν να το βγάλει δημοσία, απλά οι επαφές που έκανε τότε, δεν την κάλυπταν, να νιώθει ασφάλεια» είπε.

Ο Ηλίας Γκιώνης είπε, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν επανόρθωσε εμπράκτως, όπως ο ίδιος είπε, αφού το υλικό υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο, τόσο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, όσο και στο μπλογκ του ίδιου του παρουσιαστή. Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία, ότι μετά την πρώτη μήνυση της κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αυτός ανέβασε και άλλο ευαίσθητο υλικό: «Ο Στάθης ανέβασε και άλλο βίντεο αφού η κοπέλα είχε κάνει τη μήνυση» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Όσο για το αν οι υπόλοιποι των Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης απαντά: «Μου φτάνει ό,τι είπε η κοπέλα. Ξέρει καλύτερα για το αν γνώριζαν ή όχι. Εμένα μου φτάνει αυτό που μου λέει».