Ελένη Μενεγάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι ό,τι πιο εξευτελιστικό»

Ελένη Μενεγάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι ό,τι πιο εξευτελιστικό»

«Και νομίζω ότι κάποια πράγματα με μία ή με πολλές συγγνώμες, δυστυχώς δεν τελειώνουν»

Θέση για το σκάνδαλο που έχει προκύψει σχετικά με τις καταγγελίες γυναικών κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου -εκ των παρουσιαστών του "Ράδιο Αρβύλα"- πήρε και η Ελένη Μενεγάκη:

«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είναι σχέση είτε είναι κάτι τελείως περαστικό. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό.

Ως μητέρα που έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες, το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι, κι εμείς οι γονείς αλλά και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να περάσουμε μερικά μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς μπορεί να προστατευθεί».

«Εμείς εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Είμαστε πάντα μαζί με όλα τα θύματα, με όποιον βρίσκεται σε μια τέτοια θέση 100%. Κανείς δεν δικαιούται να ζήσει κάτι τέτοιο. Κανείς. Και νομίζω ότι κάποια πράγματα με μία ή με πολλές συγγνώμες, δυστυχώς δεν τελειώνουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας το θέμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...