Πυρ και μανία ο Τζέιμς Καφετζής με το Νίκο Μπάρτζη: Έχω απογοητευτεί μαζί του

Πυρ και μανία ο Τζέιμς Καφετζής με το Νίκο Μπάρτζη: Έχω απογοητευτεί μαζί του

Οι πρώην... κολλητοί στο Survivor έχουν βάλει τα... μαχαίρια με αφορμή την Άννα Μαρία Βέλλη

Μια μέρα μετά και μάλιστα μέσω της ίδιας εκπομπής ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε σε όσα τους καταλογίζει ο πρώην... κολλητός του στο Survivor, Νίκος Μπάρτζης. Ο Καφετζής ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν του J2US απάντησε τον Μπάρτζη και την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με όσα έχουν ειπωθεί για μια προηγούμενη κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Τζέιμς Καφετζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί».

«Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν του J2U στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha.

«Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» συμπλήρωσε ο Τζέιμς Καφετζής προσθέτοντας πως «αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές είναι ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα, συγνώμη μα ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...