Βάνα Μπάρμπα: Ο Άρης Σερβετάλης έχει θάρρος, θα του έλεγα μπράβο

Βάνα Μπάρμπα: Ο Άρης Σερβετάλης έχει θάρρος, θα του έλεγα μπράβο

«Το μόνο που θα έπρεπε, νομίζω ότι θα το φροντίσει γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, να μη μείνουν χωρίς χρήματα τις γιορτές οι άνθρωποι»

Στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση που έπαιζε αναφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό».

Η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων. Η Τέχνη είναι πάνω ακόμα και από την πολιτική. Σαφώς και να τηρούμε τα μέτρα, αλλά εγώ είμαι εναντίον ότι στην Τέχνη διαφοροποιείται ποιοι θεατές θα μπουν στο θέατρο και ποιοι όχι. Είμαι ενάντια σε αυτό το μέτρο γιατί θεωρώ ότι η Τέχνης έχει να μας δώσει πολλά».

«Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Με το θάρρος και την παρρησία που έδειξε εγώ συμφωνώ μαζί του. Το μόνο που θα έπρεπε, νομίζω ότι θα το φροντίσει γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, να μη μείνουν χωρίς χρήματα τις γιορτές οι άνθρωποι και οι τεχνικοί στο θέατρο» συμπλήρωσε με σαφήνεια η Βάνα Μπάρμπα στη Super Κατερίνα. «Αν μπορεί να τους καλύψει, τότε χίλια μπράβο».

«Είμαι μια γυναίκα που έχω να παίξω οκτώ χρόνια αλλά οι συνάδελφοι μου, οι συνάνθρωποι μου πεινάνε… Δηλαδή έλεος! Γιατί όλοι να είναι μέσα στο μετρό και να μην είναι και όλοι μέσα στην Τέχνη;».

1
σχόλιο
  1. avatar Ποιος μιλάει

    για τέχνη Θεέ μου (Μπάρμπα!..)
    Ξανά... σε "αγώνες"; Χα (Μπάρμπα) Τρομάρα τους!.. Και στο άτομο (Μπάρμπα) και σε όσους ασχολούνται μ' αυτό - κ.ά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...