Ναταλία Γερμανού κατά Μάνου Ιωάννου: Όχι αγόρι μου, χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν

Ναταλία Γερμανού κατά Μάνου Ιωάννου: Όχι αγόρι μου, χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν

«Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά»

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη δήλωση του Μάνου Ιωάννου αναφορικά με το ελληνικό #metoo η Ναταλία Γερμανού, η οποία έστειλε τη δική της απάντηση στα όσα είπε ο ηθοποιός.

«Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τον φίλο του. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το “κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές“. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, ότι ναι, έχουν βάση, άρα ο βιαστής, κακοποιητής πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου».

1
σχόλιο
  1. avatar Αυτό

    ακριβώς Γερμανού Αλλά ούτε εσύ είσαι εσύ εισαγγελέας ή δικαστής Ισχύουν και για σένα αυτά που λες

Παρακαλούμε περιμένετε ...