Αναπάντεχη εξέλιξη στο Big Brother: Ποιος παίκτης αποχώρησε – Δείτε το βίντεο

Αναπάντεχη εξέλιξη στο Big Brother: Ποιος παίκτης αποχώρησε – Δείτε το βίντεο

Σε κλάματα ξέσπασαν οι κοντινοί του μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Μια αναπάντεχη αποχώρηση δημιούργησε συγκίνηση στο Big Brother το βράδυ της Παρασκευής, για την ακρίβεια τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, καθώς η ανακοίνωση έγινε μεταμεσονύκτια. Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα υποδέχθηκαν στο πλατό τόσο τον Πάνο Καλλίδη, που έδωσε συμβουλές στους συγκατοίκους, μετά την εμπειρία του στο Survivor, όσο και την Σαμάνθα Μίσοβιτς, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μοιράστηκε πως πέρασε τις πρώτες ημέρες εκτός Big Brother. Στο στούντιο βρέθηκε κι η Αφροδίτη Γραμμέλη για να σχολιάσει την εβδομάδα που πέρασε.

Την δοκιμασία του βέτο είχε κερδίσει ο Κωστής Στυλιανάκης, ο οποίος «έσωσε» από την υποψηφιότητα την Ανχελίτα και την θέση της πήρε η Μαίρη, που ήταν η επόμενη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την προχθεσινή ψηφοφορία.

Έτσι, την παραμονή τους διεκδίκησαν με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ο Ισίδωρος Δούνης, η Μαίρη Βαρσάμη κι ο Νάσος Ντάλλης. Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Ισίδωρος Δούνης. Μάλιστα η παρέα του ξέσπασε σε κλάματα.