Ναταλία Γερμανού: Με έχουν αποκαλέσει γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο

Ναταλία Γερμανού: Με έχουν αποκαλέσει γριά, παλιόγρια και δεινόσαυρο

Η παρουσιάστρια για το bullying που δέχεται για την ηλικία της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου και στην πρωινή εκπομπή του Alpha "Super Κατερίνα".

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, πως έχει βιώσει τον ηλικιακό ρατσισμό. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο-τρία χρόνια έχω υποστεί bullying. Εκτός από το body shaming που έχει να κάνει με το bullying του σωματότυπου, υπάρχει και το age shaming. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια, «ώξω μωρή παλιόγρια, φύγε από την τηλεόραση» και «πόσο καιρό θα είναι αυτοί οι δεινόσαυροι στην τηλεόραση. Αυτός είναι ο λεγόμενος ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου, τα τελευταία χρόνια, δεν την κρύβω πια. Μέχρι τα 48-49 ήμουν μούγκα στην στρούγκα και δεν ήθελα να την ξέρει κανείς».

«Από μια ηλικία και μετά είπα, ότι πρέπει να απελευθερωθώ από αυτό το πράγμα και να λέω πόσο χρονών είμαι, για να νιώθω και γω πια ελεύθερη. Με το που το είπα όμως, ήταν σαν να τους είπα "είμαι 108, αντιμετωπίστε με σαν απολίθωμα του ζωολογικού κήπου". Πραγματικά το λέω. Υπάρχει πολύ αυτό στα σχόλια. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το "γριά" και το "είσαι μεγάλη πια". Είναι η πιο συνηθισμένη κακία» είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...