Κατέρρευσε στον… αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου – Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς

Κατέρρευσε στον… αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου – Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς

Δείτε το βίντεο με τη συναισθηματική στιγμή της παρουσιάστριας

Είναι ευαίσθητη και δεν το κρύβει η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο λίγοι θα περίμενα το ξέσπασμά της σε λυγμούς στη σημερινή εκπομπή (22/10). Ο λόγος ήταν η συγκλονιστική περιγραφή της καλεσμένης της, Μαίρης Μπάρκουλη για τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της, Ανδρέα, στο νοσοκομείο, όπως τις εξέφρασε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Τότε, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς και δάκρυα.

«Συγνώμη που συγκινούμαι, απλά γνωρίζοντας τον Νίκο (Μπάρκουλη) και μιλώντας με τον Νίκο Κοκλώνη επειδή έχουν κάνει πολλές κουβέντες για το πόσο δύσκολα έχει περάσει, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Θαυμάζω ένα αγόρι που από τόσο μικρό έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την έννοια της οικογένειας που νομίζω ότι πολλές φορές την ξεχνάμε με τους σημερινούς ρυθμούς της κοινωνίας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντα με κατηγορούσαν και ήμουν το επίκεντρο. Σε όλα έφταιγα εγώ. Έδωσα την ζωή μου όλη» ομολόγησε συγκινημένη η Μαίρη Μπάρκουλη.

Τότε η παρουσιάστρια του Alpha υπογράμμισε πως «έχετε μεγαλώσει ένα υπέροχο πλάσμα».

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτήσει το zappit.gr