Σμαράγδα Καρύδη: Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές

Σμαράγδα Καρύδη: Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές

Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #MeToo και παραδέχθηκε ότι αν και δεν έχει πέσει θύμα, έχει γίνει μάρτυρας

Για το ελληνικό #MeToo, την τηλεοπτική της παρουσία και την καραντίνα μίλησε η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Για το #MeToo και το πώς το βίωσε, είπε: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει».

Για το τηλεπαιχνίδι που ξεκινά απόψε στις 22:00 ανέφερε: «Περνάω τόσο καλά, όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα, είχα ενδοιασμούς, αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν, γιατί δεν νοιώθουν καλά». Ερωτηθείσα αν προτιμά να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι ή να συμμετέχει σε σήριαλ, είπε ότι «προτιμώ να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι παρά ένα μέτριο σίριαλ».

Για την επιτυχία του σήριαλ «Στο Παρά 5» και αν την έχει κουράσει, που ο κόσμος μέχρι και σήμερα τη φωνάζει Ντάλια, είπε: «Όχι, δεν με έχει κουράσει. Τη δουλειά εκείνη πραγματικά την αγαπούσα και άξιζε να κάνει επιτυχία. Με πλησιάζει ο κόσμος στο δρόμο και μου λέει "θα μας δώσεις κανένα μωβ;". Νομίζουν ότι κουβαλάω πολλά χρήματα».

Τέλος, ερωτηθείσα για τα lockdown και πώς τα βίωσε η ίδια, είπε: «Η πρώτη καραντίνα δεν με πείραξε τόσο και την είδα λίγο σαν παιχνίδι. Η δεύτερη παρότι δούλευα μου έπεσε βαριά. Αρρώστησα κιόλας, ήταν και ο χειμώνας μεγάλος. Δεν θέλω να ξανακλείσουμε με τίποτα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...