Στη βίλα του Bachelor τα βρήκαν Αλέξης Παππάς και Κατερίνα Καινούργιου

Στη βίλα του Bachelor τα βρήκαν Αλέξης Παππάς και Κατερίνα Καινούργιου

Έληξε η κόντρα που είχαν από την περίοδο που ο ηθοποιός βρισκόταν στο Survivor

Η κόντρα τους κρατούσε από τον χειμώνα, την περίοδο που ο Αλέξης Παππάς ήταν παίκτης του Survivor και τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου τον είχαν ενοχλήσει. Βεβαίως, αμφότεροι είναι πλέον κάτω από τν τηλεοπτική στέγη του Alpha και στη βίλα του Bachelor τα βρήκαν.

Εκεί εισήλθε η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασεκευή προκειμένου να συναντήσει τον ηθοποιό. Στην αρχή της συνάντησης τους, μάλιστα, οι δυο τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους και να βάλουν «τελεία» στην κόντρα τους.

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως «έχουμε να τα πούμε από πέρσι που είχες έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για το J2US. Στη συνέχεια μπαίνεις στο Survivor και τι ήθελα και σε είδα εκεί… Ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα! «Μην τον δω μπροστά μου», «μην μου τον φέρετε ποτέ καλεσμένο». Βγαίνεις από τo Survivor, ζητάω με τα πολλά γιατί με έπεισαν οι συνεργάτες να έρθω να σου κάνω συνέντευξη και λες, δεν θέλω να την δω, να έρθει ή ο Γκουντάρας ή ο Μικρούτσικος».

«Θέλω να πω ότι για σένα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνη, φαίνεται ότι είσαι πανέμορφη αλλά θέλω να σου πω ότι όλα όσα είπες τα κράτησα. Με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς.

Κ.Κ.: Πέρα από την πλάκα, να σου πω ποια είναι η αλήθεια. Είναι η δουλειά μου αυτή και ο κόσμος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Δηλαδή αν βλέπεις ένα πρόσωπο που δείχνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα σε ένα ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, εννοείται πως μπορεί να σε ενοχλήσουν κάποια πράγματα. Και μένα εκεί με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα. Από κει και πέρα, όμως, όταν σε είδα έξω σου μίλησα πάρα πολύ ευγενικά. Κάναμε μια κουβέντα.

Α.Π.: Ποια είναι η άποψη σου τώρα; Με βάση αυτό που βλέπεις τώρα.

Κ.Κ.: Τώρα βλέπω έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, ένα τελείως διαφορετικό παιδί αλλά θα σου πω ότι δεν ήρθα εγώ για να μου κάνεις συνέντευξη εσύ.

Δείτε τον διάλογό τους, όπως τον κατέγραψε το zappit.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...