Ελένη: Η Μενεγάκη αποκάλυψε τι της ζητάει ο Μάκης Πανταζόπουλος, αλλά δεν υποκύπτει

Ελένη: Η Μενεγάκη αποκάλυψε τι της ζητάει ο Μάκης Πανταζόπουλος, αλλά δεν υποκύπτει

Όπως είπε η παρουσιάστρια, το σκέφτεται, αλλά δεν μπορεί να το κάνει

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σήμερα κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, τι είναι αυτό που της ζητά εδώ και χρόνια ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά η ίδια δεν υποκύπτει.

Όπως είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια, μετά την προβολή ενός θέματος με ένα ζευγάρι Ελλήνων που ταξιδεύουν τον κόσμο με τα δύο τους παιδιά, αν και της αρέσουν τα ταξίδια, δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες, ακόμα και αν είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Κάτι που ο σύζυγός της, τής το ζητάει από την πρώτη μέρα που είναι μαζί.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει -ακόμα και οι δυο μας- μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα, ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί. Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά» είπε.

Κατέληξε δε λέγοντας ότι «πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Εγώ δεν μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω και το σκέφτομαι, δε μπορώ να πω, ότι ξεκινάω και γνωρίζω την Ευρώπη όλη, δεν μπορώ!…».