Επιστρέφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Επιστρέφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Για ένατη σεζόν από τη συχνότητα του Alpha

Σε νέα ώρα θα ξεκινάει πλέον στον Alpha η εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες και για τη νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή θα προβάλλεται από τις 07:45, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που πρωτομπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών πριν 9 τηλεοπτικές σεζόν και έγινε η πρωινή μας συνήθεια για να ξυπνάμε με χαμόγελο και happy διάθεση… επιστρέφει!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα σας καλημερίζει στις 07:45 και θα δίνει το έναυσμα για μία χαρούμενη ημέρα: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ».

Η γνώριμη παρέα φίλων που σας κρατά συντροφιά στο ξεκίνημα της ημέρας όλα αυτά τα χρόνια με θετική ματιά, θα είναι πάλι μαζί σας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς, μαζί με τους Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη και Λευτέρη Μητσόπουλο θα είναι κοντά σας για να σας χαρίσουν και πάλι το πρώτο χαμόγελο της ημέρας και να σας παρουσιάσουν όλα τα life style news της εγχώριας και διεθνούς showbiz.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 9η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Γιατί όταν ξεκινάμε την ημέρα με χαμόγελα και φίλους, η μέρα μας γίνεται πιο Happy!

Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 07:45 π.μ. στον Alpha».

Παρακαλούμε περιμένετε ...