Τι είπε η Άση Μπήλιου για τη «μεταγραφή» της από το Star

Τι είπε η Άση Μπήλιου για τη «μεταγραφή» της από το Star

Ξεκαθάρισε την κατάσταση η αστρολόγος και αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό βήμα της

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της αστρολόγου, Άσης Μπήλιου, έπειτα το οριστικό τέλος της πρωινής εκπομπής του Star Channel, στη «Φωλιά των Κου Κου».  Οι φήμες πως  αποχωρεί από το κανάλι η αστρολόγος φούντωσαν και πως θα κάνει... μεταγραφή σε άλλον τηλεπτοπτικό σταθμό, όμως η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Από την μια μεριά η Μπήλιου το διέψευσε και από την άλλη ανακοίνωσε το επόμενο βήμα της το οποίο αφορά σε κανάλι στο YouTube το οποίο έφτιαξε.

Στην ανάρτησή της, η Άση Μπήλιου, έγραψε χαρακτηριστικά: ««It’s a new dawn, It’ a new day, It’s a new life, And I’m feeling good.

Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμη με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το “κουσούρι” να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια. Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο youtube αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από κει ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας.

Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #not για τις τηλεοπτικές μεταγραφές να σας πω ότι εγώ παραμένω Star και για την επόμενη σεζόν που το Stars System πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του.

Ευχαριστώ για τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά».