Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει… single – Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει… single – Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη

«Ποια πρόταση γάμου; Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση»

Μια από τις ιστορίες του Survivor που απασχόλησαν το κοινό αλλά και τα media ήταν και η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Λιβάνη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (05/07) η πρώην παίκτρια του Survivor δάκρυσε στον «αέρα» όταν μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη, αναφέροντας ότι θέλει να κάνει μια συζήτηση μαζί του. «Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε.

Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς του τελικού του Survivor, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι είναι... ελεύθερη.

«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια, είμαι πολύ συγκινημένη. Είμαι χαρούμενη που σήκωσε την κούπα του Survivor. Ποια πρόταση γάμου; Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη. Εννοείται πως θα μιλήσω με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη. Να χαίρονται τον γιο τους, είναι ένα εξαιρετικό παιδί»», είπε η Μαριαλένα.