Καλύτερα δεν γίνεται: Αιχμές της Ναταλίας Γερμανού κατά της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Καλύτερα δεν γίνεται: Αιχμές της Ναταλίας Γερμανού κατά της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την λογομαχία της συγγραφέως με την Φαίη Σκορδά για τα Γλυκά Νερά

Στο πλευρά της Φαίη Σκορδά συντάχθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της "Καλύτερα δεν γίνεται", με αφορμή τον "χαμό" στη χθεσινή εκπομπή "Πρωινό" του Ant1 με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου.

«Πώς να τη χαρακτηρίσω αυτή την τηλεοπτική στιγμή. Δεν θα την έλεγα άβολη, θα την έλεγα έντονη, πολύ έντονη στιγμή. Το “εσείς ξέρετε” που είπε η Φαίη Σκορδά ήταν ολόσωστο. Γιατί εγώ προσωπικά που δεν έχω γίνει μητέρα ποτέ στη ζωή μου, δεν θα τολμούσα να κάνω εικασίες για το τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Ειδικά όταν απευθύνομαι σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει δυο φορές στη ζωή της. Και να φαντάζομαι και να λέω ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ εγώ ότι η επιλόχειος κατάθλιψη… Όχι! Οπότε γυρίζει και της λέει πολύ σωστά και η άλλη “εσείς ξέρετε τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη;”».

«Για μυθιστόρημα καλό θα ήταν. Επειδή όμως αυτό το φονικό συνέβη στη ζωή την πραγματική, ένας άνθρωπος σκότωσε τη γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν. Όλα τα άλλα, “την αγαπούσε με τον τρόπο του” είναι… να ‘χαμε να λέγαμε», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

«Αυτά που έχεις να πεις, θα τα έλεγες στη μάνα της Κάρολαϊν;», είπε με νόημα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Η κυρία Δημουλίδου έχει μπερδέψει τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα».