Ο γυναικολόγος της Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά γεννήθηκαν τα μωρά – Τα δάκρυα της Καινούργιου

Ο γυναικολόγος της Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά γεννήθηκαν τα μωρά – Τα δάκρυα της Καινούργιου

«Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι»

Αποκαλύψεις για τα δίδυμα μωράκια που έφερε στον κόσμο η Χριστίνα Μπόμπα, αποκάλυψε ο γυναικολόγος της. Τα δίδυμα μωράκια, όπως είπε ο γυναικολόγος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», χαίρουν άκρας υγείας και ζυγίζουν περίπου στα 3 κιλά το καθένα.

«Πήγαν όλα τέλεια. Η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος, ήταν πολύ συνεργάσιμη. Έγινε με καισαρική προγραμματισμένη μαζί με τον αδερφό του Σάκη, τον Πάνο Τανιμανίδη. Είναι τρία κιλά το καθένα. Θέλω να αναφερθώ σε μία εικόνα που θα κρατώ για πάντα. Ο Σάκης έχει ανοίξει μία τεράστια αγκαλιά κι είναι μέσα η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης ξεσπούν σε λυγμούς ευτυχίας. Αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μηνάς Μαστρομηνάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έστειλαν στο ζευγάρι τις ευχές τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι. Συγκινούμαι κι εγώ. Η Χριστίνα, αν δεν κάνω λάθος, έχει μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει παιδάκι. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, είναι μικρότερη από εμένα. Μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες κι έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες, που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων.