Survivor: Χρυσάφι σε Σάκη και Μαριαλένα – «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά»

Survivor: Χρυσάφι σε Σάκη και Μαριαλένα – «Το ποσό έχει πολλά μηδενικά»

Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali έχει ήδη προσεγγίσει το ζευγάρι

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τα hot ονόματα του φετινού Survivor και σύμφωνα με όσα ανέφερε το Πρωινό, ο Acun Ilicali τους δίνει… χρυσάφι για συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να τους έχει ήδη προσεγγίσει και οι δύο πλευρές να έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για μετά τον τελικό.

«Υπάρχει ήδη πρόταση από τον Acun Ilicali σε Σάκη και Μαριαλένα, ένα δώρο, όχι δώρο γάμου, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη σεζόν. Είναι για τηλεοπτική συνεργασία, ξέρουμε ότι η Acun Medya έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, οπότε κατ’ επέκταση θα είναι με τον ΣΚΑΙ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς, αλλά έμαθα ότι η παραγωγή τους προσέγγισε, τους πρότεινε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό με πολλά μηδενικά για να έχουν συνεργασία με την Acun Medya», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

«Έγινε η πρώτη κρούση στον Άγιο Δομίνικο και ανανέωσαν και οι δύο το ραντεβού για την Αθήνα, μετά τον μεγάλο τελικό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι κοινό συμβόλαιο, δεν ξέρουμε αν τους θέλουν μαζί ή ξεχωριστά, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Acun τους δίνει χρυσάφι γιατί θέλει να τους έχει στο δυναμικό του και όλη την επόμενη τηλεοπτική περίοδο».