Survivor: Γιατί η γιαγιά της Μαριαλένας θέλει να… δείρει τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Γιατί η γιαγιά της Μαριαλένας θέλει να… δείρει τον Τριαντάφυλλο

Τι είπε η μητέρα της για την προίκα της Μαριαλένας και τη στάση του Σάκη

«Θα τον τσακώσω και θα τον δείρω», είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά της Μαριαλένας αναφερόμενη στον Τριαντάφυλλο, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση που έχουν αναπτύξει στο Survivor η εγγονής της με τον Σάκη.

Αναλυτικότερα, η εκπομπή «Happy Day» έπαιξε πλάνα από δηλώσεις της οικογένειας της Μαριαλένας κατά την επίσκεψη του «Ντάφυ» στο σπίτι τους.

«Τη Μαριαλένα τη βλέπω μια χαρά. Παίζει γιατί της αρέσει. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που τραυματίστηκε. Έκλαιγα και εγώ, 88 χρονών γιαγιά», είπε στις κάμερες η γιαγιά της.

«Τον Σάκη τον ξέρω, είναι δυναμικό παιδί. Τη Μαριαλένα την προστατεύει πάρα πολύ, αλλά μέχρι εκεί, όχι παραπέρα. Αν έρθει εδώ ο Τριαντάφυλλος που είπε πως θα τους παντρέψει… Θα τον τσακώσω και θα τον δείρω. Τι να παντρέψει;» είπε η 88χρονη.

«Δεν νομίζω να την αφήσουμε, αν μας πει πως θέλει τον Σάκη για σύντροφό της. Είναι μικρή ακόμη. Έχει μέλλον. Καλό παιδί, αλλά δεν κάνει για τη Μαριαλένα. Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του, έμεινε και μετά την έβγαλε έξω. Και για αυτό δεν τον θέλουμε» εξήγησε η γιαγιά.

Από την πλευρά της, η μαμά της Μαριαλένας δέχτηκε επίσκεψη από τον Τριαντάφυλλο. «Άμα θέλουν να τους παντρέψει, ας τους παντρέψει. Το ξεπέρασα τώρα, τι να κάνω; Άμα θέλει η κόρη μου και περνάει καλά. Άμα δω τον Σάκη Κατσούλη θα του τα ψάλλω» είπε.