«Θερμό επεισόδιο» στην εκπομπή της Μαλέσκου με τον Νίκο Μπάρτζη – Έβγαλε ηχητικό στον «αέρα»

«Θερμό επεισόδιο» στην εκπομπή της Μαλέσκου με τον Νίκο Μπάρτζη – Έβγαλε ηχητικό στον «αέρα»

«Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν»

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ, μεταξύ των συντελεστών και του πρώην παίκτη του Survivor, Νίκου Μπάρτζη.

Ειδικότερα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Νίκος Μπάρτζης διαμαρτυρήθηκε έντονα για όσα έλεγαν οι συντελεστές της εκπομπής όσο εκείνος ήταν ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του Survivor έβαλε στο στόχαστρό του τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Όταν όμως αυτός διαφώνησε, ο Νίκος Μπάρτζης έβαλε ένα ηχητικό απόσπασμα στο κινητό του με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

«Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, σημειώνοντας: «Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό, ούτε εμπάθειες υπάρχουν».