Τριαντάφυλλος: Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω

Τριαντάφυλλος: Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου»

Ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε για όλους και για όλα. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Love it» ανάφερε:

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε. Αφού κατάφερα το καραγκιόζης να το κάνω μοντέρνο καραγκιόζης, είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν. Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε “τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι πολλοί. Κατάλαβε το λάθος του και όποτε πήγαινε να ψαρέψει, μου έλεγε… φίλε, θα φάμε σήμερα.

Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος και τους είπα ότι θέλω να τους κάνω ένα δώρο. Ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα ότι θέλεις ρε φίλε, μέχρι 2000 ευρώ. Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό, εγώ τους είχα πει ότι θέλω να καταγράφεται. Ο Ασημακόπουλος μου έχει πει τρελά πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτιέται στην κατσαρόλα κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Εγώ ήθελα να δω πώς πάει το μαλλί. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει πράγματα πάνω του, μαγκιά του».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Ο Ηλίας βγάζει κακίες λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πολύ και θέλει να τα έχει καλά με όλους. Μένω σε ένα συγκρότημα, το οποίο έτυχε να έχει πισίνα, δεν είναι ιδιωτική. Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου που έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε να δουλέψω για τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και είμαι χαμηλής μόρφωσης. Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε το ποιος είσαι».