Survivor: Η Μαριαλένα διάλεξε την Καρολίνα για το έπαθλο φαγητού κι εκείνη «είχε μια ξινίλα»

Survivor: Η Μαριαλένα διάλεξε την Καρολίνα για το έπαθλο φαγητού κι εκείνη «είχε μια ξινίλα»

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις τους

Στα χέρια της Μαριαλένας πέρασε η ασυλία χθες, Δευτέρα (07/06), με την παίκτρια του Survivor να καλείται να επιλέξει τους συμπαίκτες που θα έπαιρνε μαζί της στο έπαθλο φαγητού. Η Μαριαλένα, λοιπόν, διάλεξε τον Σάκη, τον Ηλία και την Καρολίνα, με την τελευταία να αντιδρά με καχυποψία.

«Ήμασταν οι 4 τελευταίοι που μείναμε, δικαιωματικά τούς άξιζε να πάρουν αυτό το έπαθλο, παρόλες τις διαφορές, ειδικά με την Καρολίνα. Η αντίδρασή της δεν υπήρχε», είπε η Μαριαλένα καθώς η Καρολίνα ζήτησε να μάθει τον λόγο που έγινε αυτή η επιλογή.

«Είχε μία ξινίλα, η ερώτησή της ήταν “γιατί”, είχε ένα ύφος πάλι περίεργο. Καρολίνα μου, η σωστή λέξη είναι “ευχαριστώ”, όχι “γιατί”. Γιατί έτσι γουστάρω ρε φίλε», σχολίασε η Μαριαλένα.

«Εξεπλάγην με την επιλογή της Μαριαλένας, μετά από τόσα που μου έχουν σούρει. Γι’ αυτό και βγήκα μπροστά, ήθελα να μου επισημάνει για ποιο λόγο με παίρνει. Όταν είπε ότι ήμουν η φιναλίστ, λέω οκ, whatever», ανέφερε από την πλευρά της η Καρολίνα.

«Έδειξες ψυχή σήμερα κοριτσάρα μου και γι’ αυτό σε επέλεξα. Εσύ γιατί με ρωτάς γιατί; Γιατί έτσι γουστάρω, τι δεν κατάλαβες; Η ξινίλα αλλού. Θέλω να είμαι δίκαιη. Αν εκείνη προσβλήθηκε, τι να σας πω, πρόβλημά της», συνέχισε η Μαριαλένα.